
هدست یکی از مهمترین تجهیزات جانبی گیمرها به حساب میآید. یک هدست خوب نه تنها با تقویت صداهای بازی، آدرنالین بیشتری را به رگهای شما تزریق میکند بلکه در بازیهای شوتر رقابتی چون کانتر یا Rainbow Six Siege هم به کارتان میآید و تشخیص صداهای دشمنان را بسیار راحتتر از قبل میکند.
اما به هنگام خرید هدست گیمینگ با انواع مختلف و متنوعی از این هدستها در محدوده قمیتی بسیار وسیعی مواجه میشویم که انتخاب را سخت میکند. بنابراین در ادامه به سراغ هدفونهای گیمینگی رفتیم که زیر ۲ میلیون تومان قیمت دارند و کارایی خوبی از خود نشان میدهند.
Tritton ARK-100

برند Tritton که جز زیرشاخههای کمپانی آمریکایی Mad Catz به حساب میآید، در چند سال اخیر با عرضه مدلهای مختلفی از هدستهای گیمینگ خودش را در کنار بزرگان این صنعت جا کرده است. حالا جدیدترین سری هدستهای این کمپانی یعنی سری ARK یکی از بهترین گزینههای اقتصادی این روزها به حساب میآید.
ARK-100 در کنار ارائه مشخصاتی قابل قبول و مناسب، عملکرد بسیار خوبی هم روی کنسولهای بازی و هم کامپیوترهای شخصی دارد. وزن مناسب این هدست استفاده نسبتا طولانی از آن را آسانتر میسازد و اگر به صدای فراگیر اهمیت میدهید، ARK-100 با پشتیبانی از صدای فراگیر مجازی ۷.۱ خیالتان را از تشخیص صدای اطراف و غرق شدن در دنیای بازی راحت میکند. از ویژگیهای دیگر این هدست میتوان به نورپردازی RGB قابل شخصیسازی، امپدانس ۱۶ اهمی اسپیکرها و محدوده فرکانس ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز اشاره کرد.
Razer Kraken X

بعید است که اهل بازیهای ویدیویی باشید و تا به امروز نام ریزر (Razer) به گوشتان نخورده باشد. این برند گیمینگ جهانی در زمینه تولید وسایل جانبی بازیها فعالیت میکند و سبد محصولاتش به هدستها محدود نمیشود اما برخی از هدستهای این شرکت جز اولین گزینه گیمرهای حرفهای به حساب میآید. هدست مدل Kraken X ازگزینههای خوش قیمت این کمپانی به حساب میآید که شاید زرق و برق مدلهای گرانتر را نداشته باشد اما در اوج سادگی زیباست.
از مزیتهای این طراحی ساده، وزن بسیار کم و حدودا ۲۵۰ گرمی کراکن است که باعث میشود از هر هدست دیگری در این لیست سبکتر و روی سر شما راحتتر باشد. سیم اتصال هدست از نوع کابل ۳.۵ میلیمتری است، بنابراین اگر تلفنهای هوشمند جدید را نادیده بگیریم، Kraken X را تقریبا به هر وسیلهای که فکرش را بکنید، میتوانید وصل کنید. کراکن هیچ المان نورپردازی ندارد و کارایی اصلی نرم افزار مخصوص آن فعال کردن حالت صدای فراگیر مجازی ۷.۱ است.
درایورهای ۴۰ میلیمتری هدست نیز صدایی شفاف و واضح تولید میکنند که برای این محدوده قیمتی واقعا فوقالعاده است. اما اگر کیفیت بالای صدا در هنگام گوش دادن به موسیقی برایتان اولویت دارد، Kraken X احتمالا ناامیدتان میکند. نقطه ضعف دیگر کراکن، عملکرد نه چندان خوب میکروفون آن است و اینکه نمیتوان آن را از هدست جدا کرد. بنابراین اگر به دنبال هدست گیمینگ با وزن کم و قیمت مناسب (۱ میلیون و ۸۴۷ هزارتومان) می گردید که از برند معتبری هم باشد، کراکن گزینه خوبی است اما در غیر این صورت بهتر است به گزینههای دیگر لیست فکر کنید.
Cooler Master CH321

هدست CH321 کولر مستر مخصوص تمام آن کسانی است که میخواهند به برخی از ویژگیها و خصوصیات هدستهای پرمیوم و گرانقیمت بدون پرداخت هزینه زیاد دسترسی پیدا کنند. این هدست اقتصادی در محدوده قیمت خود یکی از زیباترین و سبکترین گزینههای بازار به حساب میآید. در واقع هدستی را فرض کنید که تنها کمی از Kraken X سنگینتر است اما در عوض از نورپردازی RGB پشتبیانی کرده و درایوهای صوتی بزرگتر و در نتیجه بیس بیشتری هم دارد.
میکروفون هدست نیز کیفیت مناسب و کافی دارد هر چند دکمهای فیزیکی روی هدست نیست تا بتوان صدا را میوت کرد. به هر حال این قیمت کمتر هزینهها و نقاط ضعفی را هم به دنبال خود دارد. بدنه پلاستیکی هدست هر چند که وزن نهایی را کاهش میدهد اما آن را آسیبپذیرتر میکند. خبری از تکننولوژی صدای فراگیر ۷.۱ یا استاندارد High-Resolution نیست و CH321 کولر مستر از همان محدوده فرکانسی ۲۰ تا ۲۰ کیلوهرتز پشتیبانی میکند. هدست CH321 با قیمت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از ارزانترین هدستهای این لیست به حساب میآید اما در هنگام خریدش باید دقت کنید که نقاط ضعف و قوتش چقدر برایتان اهمیت دارند.
Logitech G332

مدل G332 شرکت لاجیتک از آن هدستهای اقتصادی یک دستی است که تمام خصوصیات و ویژگیهای آن در همان محدوده قیمتش تعریف شده و اتفاقا همین موضوع از نقاط قوتش به حساب میآید. G332 مثل برخی دیگر از هدستهای این لیست و گزینههای گران قیمتتر، نورپردازی RGB ندارد اما در عوض ظاهرش به اندازه کافی جذاب و گیرا است و کیفیت ساخت مناسبی هم دارد. بر خلاف آنچه از ظاهر به نظر میرسد، به لطف گوشیهای سبک، وزن G332 تنها ۲۸۰ گرم است.
خبر خوب دیگر این است که گوشیهای هدست تا ۹۰ درجه توانایی چرخش دارند و برای همین خیالتان از شکسته شدن آنها بر اثر حرکت ناگهانی راحت است. G332 لاجتیک هم از کابل ۳.۵ میلیمتری بهره میبرد و برای همین میتوانید به راحتی آن را به کنسولها و دستگاههای زیادی متصل کنید. اما خب قیمت کم و مناسب ۱ میلیون و ۱۴۵ هزار تومانی هدست هم بیدلیل نیست. بر خلاف بسیاری از هدستهای گیمینگ که محدوده فرکانسی آنها از ۲۰ هرتز شروع میشود، G332 صداهایی با فرکانس کمتر از ۱۰۰ هرتز را پشتیبانی نمیکند. بنابراین محدوده قابل توجهی از صداهای بم را از دست میدهید.
MSI DS502

هر چند که شرکت معروف تایوانی MSI در زمینه تولید هدستهای گیمینگ به اندازه دیگر وسایل جانبی چون کیبورد و ماوس دستی روی آتش ندارد اما مدل DS502 این شرکت از هدستهای گیمینگ اقتصادی خوب بازار به حساب میآید. ظاهر این هدست از جمله مواردی است که قضاوت در موردش به سلیقه خودتان بستگی دارد اما در هر صورت نورپردازی قرمز رنگ کاپها جلوه نسبتا زیبایی به هدست میدهد و آن را از بسیاری هدستهای ساده این لیست متمایز میکند.
اما شاید متمایزترین ویژگی DS502 با تمامی هدستهای این لیست وزن بسیار بالای آن باشد. با وزن تقریبا ۴۰۵ گرم، DS502 از هدستهای سنگین گیمینگ به حساب میآید که استفاده از آن را در طولانی مدت تا حدودی دشوار میکند هر چند که قابلیت تنظیم ارتفاع و بند تطبیقپذیر آن تا حدی به کمک تقسیم وزن آن میآید. از طرفی دیگر این هدست مشخصات قابل توجهی دارد که به خاطرش وزن سنگین آن را نادیده بگیرید، از این قابلیتها میتوان به نرمافزار شخصی بسیار خوب MSI اشاره کرد که امکانات فراوانی را در اختیارتان میگذارد.
پشتیبانی از صدای فراگیر مجازی ۷.۱، سیستم کاهش نویز صدای میکروفون، امپدانس ۳۲ اهمی و محدوده فرکانسی قابل قبول ۲۰ هرتز تا ۲۰ کیلوهرتز از دلایلی هستند که خرید این هدست ۱ میلیون و ۳۰۰ هزارتومانی را توجیه میکنند.
Razer Electra V2

الکترا دومین هدست از شرکت ریز است که استحقاق حضور در این لیست را دارد. به عنوان یک هدست اقتصادی با قیمت مناسب ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان، الکترا دلایل زیادی برای خریدنش به شما میدهد. مهمترین دلیل بدون شک از ظاهر و کیفیت ساخت الکترا آغاز میشود، چرا که ترکیب پلاستیک با فریم آلومینومی به شما هم وزن مناسبی هدیه میدهد و در عین حال خیالتان را از دوام و ماندگاری هدست راحت میکند.
از طرفی هدست به صورت خودکار روی سر شما تنظیم میشود و برای قرار دادنش لازم نیست خودتان اندازه بند را تغییر دهید، البته باید اشاره کرد Electra V2 روی سرها نسبتا بزرگ به آن شکل که باید راحت نیست و استفاده طولانی مدت از آن میتواند آزاردهنده باشد. میکروفون الکترا نیز بر خلاف مدل Kraken X به راحتی جدا میشود و البته کیفیت نسبتا مناسبی هم دارد. اما تقریبا مانند هر هدست گیمینگ اقتصادی دیگری بهتر است انتظارات زیادی از آن برای گوش دادن به موسیقی نداشته باشید.
الکترا V2 مدل دیگری نیز به نام USB و با اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار تومانی دارد که نوع اتصال آن همانطور که از نامش بر میآید، به جای کابل ۳.۵ میلیمتری از نوع USB است. انتخاب بین این دو بیشتر به ترجیح شخصی خودتان بستگی دارد اما در مدل USB لوگوی ریز دارای نورپردازی LED است اما البته کمی وزن بیشتری هم دارد.
شما از بین هدستهای اقتصادی این لیست خرید کدام را توصیه میکنید؟ اگر هدست دیگری هم به نظرتان میرسد که در این محدوده قیمت قرار میگیرد، حتما آن را در بخش نظرات با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.